DAYSEADAY GROUP

Sinds 1986 is de Dayseaday Group een toonaangevende handelspartner in verse en diepgevroren visproducten.

De Dayseaday Group is uitgebreid door autonome groei en overnames in binnen- en buitenland en doet nu wereldwijd zaken in meer dan 50 landen.

frozen

Importeur, leverancier en verwerker van veel diepvriesproducten van over de hele wereld

Met Dayseaday Frozen zijn wij een toonaangevende handelspartner in ruim honderd soorten diepgevroren (zee)vis en visproducten. Daarvan zijn Noordzee vis zoals tong, schol, inktvis en octopus maar ook tonijn en garnalen de belangrijkste.

Wij importeren onze producten wereldwijd vanuit onder andere Vietnam, China, Bangladesh, India, Indonesië, Nieuw Zeeland, Tanzania en Chili. Daarnaast hebben wij eigen verkoopkantoren in Italië, Spanje en Portugal en een dochterbedrijf in Roemenië. 

Ons bedrijf beschikt over een eigen opslagcapaciteit van ruim 6500 pallets. Vanuit onze vestiging op Urk verladen wij dagelijks zendingen naar alle landen van Europa en enkele landen daarbuiten. Wij beschikken over de certificaten MSC, ASC, IFS, HACCP en hebben ook een AEO douane vergunning. Binnen de Europese Unie transporteren wij per vrachtwagen, daarbuiten per vliegtuig of containerschip.

Met onze kwaliteitsproducten, snelle service, korte lijnen, ruime ervaring en een gemotiveerd team dat dagelijks voor onze klanten klaarstaat hebben wij een goede naam verworven op de (wereld)markt.

Het pand aan de Vliestroom wordt flink gemoderniseerd. Ook is er geïnvesteerd in o.a. de nieuwste Baader 581 PRO. Dit is een hypermoderne zalm fileermachine. Tevens is er een portioneer machine en een vacumeermachine aangekocht. Door middel van moderne machines en een efficiënte manier van werken kunnen we onze klanten nog beter voorzien van verse zalm, filets en porties.

Klik op de afbeelding van het logo om onze certificaten te downloaden.